Elotec Ajax HydroGuard

Sintef og FG-godkjent trådløs og batteridrevet vannstopper

Elotec Ajax HydroGuard

Ajax er det beste og mest prisbelønte alarmsystemet i Europa, og HydroGuard er en trådløs og batteridrevet Sintef og FG-godkjente vannstopperventil, som setter ny standard innen lekkasjesikring.

Vannlekkasjesikring med HydroGuard kan leveres som en frittstående løsning, eller inngå i en komplett alarmløsning for brann og innbrudd. 

Vannstopperen kan betjenes manuelt med knapp på enheten, i Ajax app, og ved å bruke trådløse brytere som kan plasseres hvor som helst. Den kan også stenge vannet automatisk dersom brannalarmen går, eller når du reiser bort og slår på innbruddsalarm (dersom installert). Støtter også scenarioer sammen med trådløse stikkontakter og DIN releer for styring av elektriske installasjoner (VV bereder mv.).

Alle enheter i Ajax systemet er trådløse, med rekkevidde på inntil 2000 meter, og det støtte for inntil 200 vannstoppere per sentral, som kan utvides. Løsningen er derfor ideell som felles løsning til boligselskap,  leilighetsbygg, hyttelandsbyer mv.

Vannstopperen for rørmontering leveres med standard dimensjoner 1/2", 3/4" og 1" (Bonomi ventil). Trådløs rekkevidde inntil 1800 meter fra sentral. 4 års batteridrift. Må installeres av autorisert rørlegger. Krever ikke elektriske installasjoner. 

HydroGuard har også vannstopper for kuleventil, som du kan montere selv. Se bilder/info.

 

Optimal løsning for boligselskap/leilighetsbygg

Enebolig med utleie, rekkehus, kjedet enebolig og leilighetsbygg har samme mulighet for felles varsling av brann og vann.

Ajax_Leilighet_Vann

 

Hydroguard Vannstopper med lekkasjedetektor. Levers i hvit og sort utførelse
HydroGuard vannstopper med lekkasjedetektor. Leveres i flere rørdimensjoner, og i hvit og sort utførelse
Hydroguard Vannstopper for kuleventil
Hydroguard vannstopper for kuleventil, som du kan montere selv.
elotecniq

Trådløs bryter for å slå av/på vannet, som du kan plassere hvor som helst.

hydroguard_vannfordelingsskap
Eksempel på plassering av HydroGuard i et vannfordelingsskap.