IKT-løsninger levert av fagfolk med lang erfaring

Spør oss, vi kan hjelpe deg med mer enn du tror!

Nettsoft tilbyr rådgivning, salg og bistand til det meste av utstyr og tjenester innenfor IKT-fagene. 

Vi gjør alt for å sikre problemfri bruk og bedre brukeropplevelse.

Vi har forhandleravtale med de fleste markedsledende produsenter og distributører av utstyr og programvare. Les mer under kapitler.

Vi er opptatt av å levere gode stabile løsninger og kvalitet, slik at alt fungerer som tiltenkt. Derfor anbefaler vi i utgangspunktet utstyr vi har god erfaring i forhold til driftssikkerhet og stabilitet, og ikke minst at leverandøren har et effektivt serviceapparat dersom det skulle oppstå problemer.

Vi tilbyr også support- og driftsavtaler, slik at du får bedre og enklere får hjelp når du trenger det.

Alt du trenger for trygg og effektiv databehandling og kommunikasjon!

Nettsoft ble etablert i 1990, og er en erfaren, servicefokusert og løsningsorientert IKT-produsent og leverandør med et stort utvalg av utstyr og unike tjenester til private- og offentlige bedrifter.

Det å velge en leverandør handler ikke bare om kjøp av utstyr og programvare, men om å velge en samarbeidspartner med kompetanse og erfaring, som kan levere riktige og tilpassede løsninger til bedriftens behov i dag, og i fremtiden. Nettsoft er en slik løsningsleverandør.

Utstyrsleverandører (produkt-pushere) er det mange av, men det er ikke like mange leverandører som besitter den fagkunnskapen din bedrift trenger for at utstyret og systemene skal fungerer trygt og som tiltenkt, og at arbeidet utføres forskriftsmessig og effektivt.

Ved å velge en partner med rette fagkunnskaper, erfaring og servicenivå vil din bedrift oppnå bedre og mer stabile løsninger, og ikke minst raskere support når dere har behov for det.

At timepriser fra profesjonelle aktører med fagkunnskaper kan oppfattes høyere er ikke ensbetydende med at en leveranse blir dyrere. Den kan til og med bli rimeligere fordi arbeidet utføres av fagfolk som vet hva de driver med, og dermed raskere.

Samarbeidspartneren skal forstå din bedrifts behov, og være et «kostnadsbesparende mellomledd» mellom din bedrift og leverandørene av utstyret og systemene.

Nettsoft er autorisert av mange utstyrsleverandører, og vi er registrert Microsoft Partner. Sertifiseringene innebærer at vi er godkjente spesialister i systemdesign, implementering og drift av Microsoft sine infrastruktur- og kommunikasjonsløsninger herunder Microsoft356/Office.  Dette betyr at du som kunde vil ha tilgang til spesialister og de beste tekniske ressursene fra Microsoft, som kun er forbeholdt partnere som oppfyller Microsoft rigide krav til partnerens IT-tekniske utdannelse, dokumentert erfaring, økonomi og referanser.

Vår samlede kunnskap og erfaring gjør oss til en unik leverandør i det norske markedet, som kommer våre kunder til gode.

Gjennom å levere gode løsninger til kunder i over 30 år, opptre ærlig og tilby en høy servicegrad har vi siden oppstart i 1990 opparbeidet oss en lojal kundemasse utelukkende basert på rykte.


SmartCall er en Nettsoft utviklet programvare som kobler telefoner i mobile bedriftsnett sammen med ulike kundebehandlingssystem, slik at ansatte kan jobbe enklere og spare tid i kundebehandlingen.

Vi tilbyr rådgivning og konsulentbistand til det meste innenfor IKT-fagene herunder utstyr og programvare, skytjenester, serverinstallasjoner og serverleie, nettverk/WiFi løsninger, mobil- og telekommunikasjon samt sentralisert administrasjon av sikkerhetsløsninger innenfor cyber sikkerhet, antivirus og backup.

Vår samlede kunnskap og erfaring gjør oss til en unik leverandør i det norske markedet, som kommer våre kunder til gode.

Gjennom å levere gode løsninger til kunder i over 30 år, opptre ærlig og tilby en høy servicegrad har vi siden oppstart i 1990 opparbeidet oss en lojal kundemasse utelukkende basert på rykte.

Vi er Microsoft partner, og leverer det meste av lisenser til Microsoft365/Office.

 • Microsoft Certified Partner nr.: 1064462  (Silver/CSP-Cloud Service Provider)
 • Microsoft Office 365 Partner nr.: 589840
 • Microsoft Authorized Education Partner (AEP) nr v96302

Vi leverer det meste av datautstyr fra anerkjente leverandører.

 • Lenovo PC-er og servere
 • HP Skrivere
 • Apple MAC 
 • Apple og Android mobiltelefoner
 • mm.

Og det mest som står i forbindelse.

Vi leverer Telenor og Unifon bedriftsnett løsninger, telefoni i Teams (tale i Teams) og Mitel telefon- og alarmeringsystemer.

Vi leverer både tradisjonelle IP-telefoniløsninger fra verdensledende Mitel, og mobile bedriftsnett løsninger fra Unifon og Telenor, som tilfredsstiller kommunikasjonsbehovene til både små bedrifter og store virksomheter.

Mitel-løsningene benyttes i dag spesielt innenfor helse- og institusjonsmiljøer ettersom disse tilbyr avanserte og funksjoner innen geo- og lokal alarmering.

Hvilken telefonløsning og operatør som passer din bedrift avhenger av behov for funksjonalitet, og etter som vi har sertifiserte fagkunnskaper og over 30 års erfaring innen telefoni, har vi i motsetning til mange andre i bransjen fokus på løsninger, og ikke bare produkter.

I tillegg til å levere og telefonitjenester, tilbyr vi også egne supportavtaler som sikrer prioritet og respons, slik at du vil alltid få hjelp til tilpasninger, og til å løse problemer.

Vi tilbyr alt av utstyr og løsninger for servere, nettverk og Internett kommunikasjon.

Vi benytter for det meste Ubiquiti Unifi profesjonelle nettverkskomponenter med sentral administrasjon i våre leveranser.

Vi forhandler internett linjer fra:

 • Global Connect
 • Telenor 

Vi tilbyr de beste sikkerhetsløsningene i markedet, for å beskytte bedriftens- og brukernes utstyr og data.

Vi leverer markedsledende nettverkskomponenter og sikkerhetsløsninger innenfor brannmurer, switcher, trådløse nettverk, antivirus og cyber-sikkerhet. I tillegg tilbyr vi backup løsninger av både Microsoft 365, PC-er og Servere.

Vi sørger for at utstyr og løsninger blir overvåket, slik at ansatte holdes oppdatert.

Utvalg av leverandører:

 • N-able EDR (Endpoint Detection and Response)
 • Cove Microsoft 365 Backup av Outlook, OneDrive og SharePoint
 • N-able Online Hybrid Backup av PC-er og Servere
 • SentinelOne antivirus og cyber sikkerhet
 • Bitdefender antivirus
 • Windows Defender for Business
 • Nettverkskomponenter fra Ubiquiti

Vi tilbyr support- og driftsavtaler til bedriftens Microsoft løsninger, brukere, maskiner og kommunikasjonsutstyr, for å sikre rask tilgang til hjelp når dere trenger det.

Våre support- og driftsavtaler inneholder blant annet:

 • SLA med prioritet og responstid
 • Hjelp og råd som kan besvares per telefon, e-post og chat
 • Ajourhold av tjeneste- og kundeinformasjon (dokumentasjon)
 • Rabatt på timepriser for arbeid utover det som er inkludert i avtalene

Vi tilbyr kurs og opplæring i ulike kategorier.

Mest populært:

"IT-sikkerhet i hverdagen" er et kurs som tar for seg både bedriftens og private bruk av utstyr og tjenester, med fokus på svindel og sosial manipulasjon. 

VPS er vår egenproduserte virtuelle Windows serverplattform, som er beregnet for bedrifter som ønsker en trygg og enkel serverløsning plassert "i skyen". Nettsoft VPS leveres fra vårt eget datasenter i Norge, med backup av både strøm og data. I tillegg kan du få levert tjenester for support og vedlikehold.

Serveren kan kjøre det meste av programvare som er beregnet for Windows, og skaleres etter ditt behov. Med Nettsoft VPS får du levert forutsigbare eksterne servertjenester fra en profesjonell leverandør med høy servicegrad.

Administrasjon av adgangskontrollsystemer
(Salto Space, Assa Abloy SmartAir m.fl.)

VPS-løsningen benyttes i dag også av låsesmeder og sikkerhetsleverandører, borettslag/sameier og FDV-avdelinger for å administrere adgangskontrollsystemer.

Det er flere fordeler ved å benytte vår VPS-løsning for dette:

 1. Frigjør ansvar, og erstatter behovet for lokal maskinvare, backup-rutiner
 2. Skiller lokale dørterminaler og adgangskontrollsystem fra lokalt nettverk (egen ruter)
 3. Både kunde og leverandør får tilgang til å administrere adgangskontrollen, noe som gjør det lettere å få/yte service på løsningen
 4. Støtter både online- og offline adgangangskontroll systemer (Salto/ARX) 

Kommuniserer direkte med lokale dørterminaler (eller PC-er)

VPS er spesialdesignet for bruk sammen med mobile bredbåndsrutere, som sørger for at din serverprogramvare kan kommunisere med lokale styringssystemer (dørterminaler) hvor som helst, uten at du trenger å involvere IT-leverandør, ha lokal Internett-tilgang eller tilpasse nettverk, brannmurer mv. Løsningen har sitt eget nettverk, og vil derfor ikke påvirkes av fremtidig lokale nettverksendringer.

VPS kan benyttes mot både online og offline adgangskontrollsystemer, og gjør det mulig for både leverandør og kunde å administrere adgangskontrollen fra et og samme sted.

Serveren og adgangskontrollsystemet kan fjernstyres fra både Windows, MAC maskiner* og nettbrett*, hvor som helst via Internett (med SSTP VPN/RDP/Eksternt Skrivebord). 

VPS støtter også UNLOC og andre systemer som krever App tilgang til serverprogrammet. *Opsjon/Tilleggstjeneste


Høydepunkter

 • Minimerer behovet for lokalt datautstyr og tilpasset internett infrastruktur
 • Tilgang til serverprogramvaren fra PC, MAC og nettbrett (Tillegg for Apple enheter)
 • Støtter Windows programvare og webbaserte adgangskontrollsystemer
 • Felles tilgang til administrasjon for både leverandør og kunde
 • Serverovervåkning og daglige backup-rutiner
 • Økt tilgangssikkerhet med kryptert VPN forbindelse og Windows autentisering
 • Støtter bruk av UNLOC proxy og andre systemer som krever App tilgang
 • Fast månedspris for serverleie og mobil bredbåndsruter
 • Valgfri leverandør av mobilt bredbåndsabonnement
 • Fleksibel og oppgraderbar plattform. Ytelse og kapasitet kan tilpasses etter behov
 • Levert og driftet av Nettsoft som er sertifisert Microsoft partner

Nettsoft har siden 1990 utviklet og levert programvare for lås- og sikkerhetsbransjen. 

Nettsoft produserer Google kalenderintegrasjon for Telenor Mobilt Bedriftsnett.

Løsningen leveres som en skytjeneste fra Nettsoft datasenter, og sørger for å overføre kalenderavtaler fra Google Workspace til Mobilt Bedriftsnett sentralbord.

Nettsoft er leverandør av Jalema arkivsystemer.

Bruker dere «Code in One on Demand» fra Jalema B.V. eller TabQuik ?

Vi kan bistå med installasjon, oppgradering og konfigurasjon av «Code in One on Demand» og «TabQuik»

Vi leverer:

 • Credits som registreres i programmet for aktivering av utskrifter og bruk.
 • Etiketter til Jalema hengemapper
 • Arnato mapper og hengemapper
 • TabQuik etiketter
 • TabQuik mapper og hengemapper