Hvorfor velge Nettsoft som samarbeidspartner

Alt du trenger for trygg og effektiv databehandling og kommunikasjon!

Nettsoft ble etablert i 1990, og er en erfaren, servicefokusert og løsningsorientert IKT-produsent og leverandør med et stort utvalg av utstyr og unike tjenester til private- og offentlige bedrifter.


Det å velge en leverandør handler ikke bare om kjøp av utstyr og programvare, men om å velge en samarbeidspartner med kompetanse og erfaring, som kan levere riktige og tilpassede løsninger til bedriftens behov i dag, og i fremtiden. Nettsoft er en slik løsningsleverandør.

Utstyrsleverandører (produkt-pushere) er det mange av, men det er ikke like mange leverandører som besitter den fagkunnskapen din bedrift trenger for at utstyret og systemene skal fungerer trygt og som tiltenkt, og at arbeidet utføres forskriftsmessig og effektivt.

Ved å velge en partner med rette fagkunnskaper, erfaring og servicenivå vil din bedrift oppnå bedre og mer stabile løsninger, og ikke minst raskere support når dere har behov for det.

At timepriser fra profesjonelle aktører med fagkunnskaper kan oppfattes høyere er ikke ensbetydende med at en leveranse blir dyrere. Den kan til og med bli rimeligere fordi arbeidet utføres av fagfolk som vet hva de driver med, og dermed raskere.

Samarbeidspartneren skal forstå din bedrifts behov, og være et «kostnadsbesparende mellomledd» mellom din bedrift og leverandørene av utstyret og systemene.

Nettsoft er autorisert av mange utstyrsleverandører, og vi er registrert Microsoft Partner. Sertifiseringene innebærer at vi er godkjente spesialister i systemdesign, implementering og drift av Microsoft sine infrastruktur- og kommunikasjonsløsninger herunder Microsoft356/Office.  Dette betyr at du som kunde vil ha tilgang til spesialister og de beste tekniske ressursene fra Microsoft, som kun er forbeholdt partnere som oppfyller Microsoft rigide krav til partnerens IT-tekniske utdannelse, dokumentert erfaring, økonomi og referanser.

Microsoft sertifiseringer

  • Microsoft Certified Partner nr.: 1064462  (Silver/CSP-Cloud Service Provider)
  • Microsoft Office 365 Partner nr.: 589840
  • Microsoft Authorized Education Partner (AEP) nr v96302

Vi leverer det meste innenfor IKT-fagene herunder rådgivning og bistand, utstyr og programvare, skytjenester, serverinstallasjoner og serverleie, nettverk/WiFi løsninger, mobil- og telekommunikasjon samt sentralisert administrasjon av sikkerhetsløsninger innenfor cyber sikkerhet, antivirus og backup.

Vi er spesialister innen nettverk infrastruktur, Microsoft365/Office, Teams telefoni og Mitel Mivoice samt mobile bedriftsnett, og vi innehar viktige sertifiseringer og godkjenninger fra de største aktørene i markedet.

Et av våre spesialfelt er å utvikle programvare for telefon-integrasjoner til CRM/kundesystemer, og vi har løsninger for blant annet SuperOffice, Microsoft Dynamics, Lime CRM og Salesforce. Vi har også utviklet løsninger for finans/forsikring, eiendomsmegling med flere.

Vi tilbyr det meste av utstyr og løsninger innenfor data og telefoni, og vi har forhandleravtale med de viktigste distributørene og leverandørene i markedet.

Vår samlede kunnskap og erfaring gjør oss til en unik leverandør i det norske markedet, som kommer våre kunder til gode.

Gjennom å levere gode løsninger til kunder i over 30 år, opptre ærlig og tilby en høy servicegrad har vi siden oppstart i 1990 opparbeidet oss en lojal kundemasse utelukkende basert på rykte.