Elotec Ajax

 

Europas mest prisbelønte trådløse alarmsystem for brann, vann, innbrudd og lås

 

Elotec Ajax er et alarmsystem for deg som ønsker den beste sikkerhetsteknologien i markedet.

Nettsoft har siden starten i 1990 hatt som mål å levere de beste tekniske løsninger, og Elotec Ajax føyer seg inn i rekken og vår satsning innen fysisk sikkerhet og intelligente styringssystemer, med hovedfokus på løsninger til boligbygg og næring.

Om du ikke har hørt om Elotec Ajax tidligere kan det skyldes at det har vært forbeholdt et begrenset profesjonelt marked, og lite markedsført til "vanlige" folk. Det endrer Nettsoft på, slik at flere får tilgang til de beste og tryggeste alarmløsningen i markedet, for å beskytte liv og verdier. 

Eventyrlig oppussingAjax er ingen nykommer i markedet. Den norske leverandøren Elotec på Oppdal har utviklet branntekniske løsninger i over 30 år, og har levert til ti-tusenvis av bygg og hjem fra Island til Dubai, og til norske prestisjeprosjekter som blant annet Bergen Brygge, trehus-bebyggelsen på Røros, Trondheim Spectrum og Snø på Lørenskog, for å nevne noen. Se lenke for referanser.

Nettsoft er autorisert forhandler av Ajax, og har spesialisert seg på å levere løsninger til boligselskap, leilighetsbygg og næring.  

  • 4 x FG-godkjent innen brann, vann, innbrudd og lås (grad 2)
  • Godkjent etter TEK-17 byggstandard i boliger, hytter og leilighetsbygg.
  • Godkjenning som brannvarslingsanlegg i boligbygg med ABA/EN-54 krav kommer snart.
  • Ingen månedsleie eller abonnementskostnad!
  • Valgfri tilkobling til alarmselskap

Hva har alarmsystemer med IT å gjøre, og hva kan Nettsoft tilføre sikkerhetsbransjen?

De dager hvor alarmsystemer ble installert med kabel er (for lengst) over. Dagens løsninger baserer seg på trådløse og mobile nettverk, og smarthusteknologier, som vi i Nettsoft kan mye om. Vi har tross alt jobbet med avansert kommunikasjon i over 30 år, og kan mest sannsynlig mer om dette enn mange av de tradisjonelle leverandørene. Ettersom vi også er spesialister i systemutvikling og programmering, kan vi også integrere Ajax systemene med andre sensorsystemer. Vi mener derfor at vi kan levere smartere og mer optimale løsninger til ditt kontor, bolig eller bygg.

Trymreferanse

 

 

Optimale løsninger for leilighetsbygg, uten abonnementskostander

Ajax er spesielt godt tilrettelagt for sikring av leilighetsbygg, rekkehus og to/firemannsboliger med sine unike leilighetsfunksjoner, som gjør at både beboere og eier kan få full kontroll på vannlekkasje og brannvarsling i hele bygningsmassen.

Kontakt oss

Det er enkelt å komme i kontakt med oss. Benytt chat nede til høyre, send e-post til info@nettsoft.no, bruk kontaktskjemaet, eller ring oss på 22 88 19 19