Profesjonell alarmløsning for boliger og hytter, uten evigvarende leiekostnader*

Ajax er det beste og mest prisbelønte alarmsystemet i markedet, og den tryggeste løsningen for sikring mot brann, vannskader og innbrudd.

Du investerer i Ajax, og kan om ønskelig installere og ha full kontroll selv, eller få det installert og koblet til et av flere valgfrie alarmselskap. 

Ajax har alle nødvendige godkjenninger:

 • TEK-17 godkjent 
 • 4 x Forsikringsgodkjent innen brann, vann, innbrudd og lås
 • Støttet av over 1200 alarmselskaper i Norge og verden

Ajax alarmløsninger kan benyttes individuelt, eller ved å samle alle i samme system:

 1. Brannvarsling med verdens beste multidetektorer (røyk, temp og kullos)
 2. Vannlekkasjesikring med batteridrevet vannstopper (gir rabatt på forsikringen)
 3. Inbruddssikring, med unikt utvalg av innvendige og utvendige detektorer, videoovervåkning med opptak mm.
 4. Integrasjon med smartlåsene Yale Doorman og Linus
 5. Styring av alt av elektriske installasjoner, varme, ventilasjon, garasjeporter, lys mv.

Unik panikk funksjon

Ajax har innebygget panikkvarsling både i og uten for hjemmet. Trykker du panikk-knappen i Ajax appen på mobil, varsles alle medlemmer i hjemmet med din GPS posisjon, uansett hvor du er i verden (med mobildekning). 

Pris og finansiering

Kostnadene på et Ajax alarmsystem er avhengig av valg av komponenter og løsning. 

Når du investerer i Ajax, kan du fordele kostnadene over minimum 10 år . Som eksempel vil et system med totalkostnad på kr 10 000,- koste kr 1000,- per år, eller 83,- per måned.

Vi tilbyr finansiering gjennom Klarna med inntil 36 måneder nedbetaling. 

Nettsoft er autorisert forhandler av Ajax, og leverer komplette, ferdig tilpassede løsninger til både private, bedrifter og boligselskap.

Ajax kan enten leveres ferdig tilpasset for egen installasjon, slik at du kan spare installasjonskostnader, eller du kan få det installert av Nettsoft eller en av våre servicepartnere.

*Unntak ved bruk av mobilnett og/eller tilkobling til alarmselskap og eventuelt finansiering. 

Her kan du lese mer om alle mulighetene med et Ajax alarmsystem i din bolig.

Både kjente leverandører av alarmløsninger, og vanlig forbrukerelektronikk benytter Zigbee radioprotokoll og/eller boligens vanlige trådløse nettverk for å kommunisere med alarmenheter, detektorer og sentral. Begge radioprotokoller har generelt lav rekkevidde, og kan forstyrres av annet utstyr i samme frekvensområde. Det er også kjent hvordan slike nettverk kan forstyrres og "hackes". Ved bytte av WiFi passord eller utstyr (ruter) er det også en risiko for at alarmsystemet ikke blir oppdatert, og slutter å fungere. Dette er ikke godt nok for et system som skal redde liv og beskytte verdier.

Ajax går ikke på kompromiss med kommunikasjonssikkerhet, og har derfor utviklet en unik hackersikret to-veis radioprotokoll med ekstrem rekkevidde som kalles Jeweller, og som blant annet gjør at Ajax er støttet av over 1200 alarmselskaper i verden. 

Én Ajax sentral med forsterkere kan teoretisk dekke 35Km², tilsvarende Oppegård Kommune. Det er sjelden en reel situasjon, men det forteller at med Ajax kan du sikre objekter som ikke er mulig med andre alarmsystemer, og du kan være trygg på at det kommuniserer slik det skal. 

Tilkobling til Ajax skytjeneste, og eventuelt alarmselskap kan gjøres via internett kabel og trådløst WiFi, og med to forskjellige mobiloperatører – om ønskelig alle samtidig for ekstra trygg forbindelse. 

En annen fordel med Ajax, er at det selv utfører automatisk selvdiagnose og kontroll av alt installert utstyr, slik at du kan være sikker på at det fungerer til enhver tid. Skulle det oppstå problemer, om det være seg støv i røykvarsleren, dårlige batterier, radioforstyrrelser, eller at noen forsøker å "hacke" anlegget, vil du og eventuelt et tilkoplet alarmselskap få umiddelbart beskjed om det. 

Dette er bare noen av grunnene til at Ajax er kåret til det beste og mest prisbelønte alarmsystemet i verden.  

IFSEC

 

Bruker du Verisure eller Sector alarm i dag, kan det være greit å vite at disse selskapene er dømt til å betale over 1,2 milliarder i bot for prissamarbeid (Ref.: Konkurransetilsynet).
 • To-manns bolig, Vinterbro
 • Fire-manns bolig, Nordstrand
 • Hytte Hemsedal
 • Hytte Golsfjellet

Kontakt oss

Det er enkelt å komme i kontakt med oss. Benytt chat nede til høyre, send e-post til info@nettsoft.no, bruk kontaktskjemaet, eller ring oss på 22 88 19 19